Archívum
Felhívás vizsgaelnökök, szakértők számára, a szakmai vizsgák szakmai ellenőrzésére vonatkozó egynapos módszertani felkészítésben való részvételre
2011. május 03. kedd, 08:59

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet felhívást ad ki vizsgaelnöki, szakértői névjegyzékben szereplők számára.

Regionális és szakmacsoportos rendszerben olyan szakértők jelentkezését várjuk, akik szívesen vállalják, hogy közreműködnek az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program 2.2.1. „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” c. projekt (TÁMOP 2.2.1-08/1-2008-0002) keretében a Vizsgarendszer fejlesztése alprojekt munkájában.

Bővebben...
Október 15-ével beindult a Pályakövetési Rendszer tesztelése!
2010. október 28. csütörtök, 13:53

Életpálya eseményeket és nem az egyéni mozgásokat regisztrálunk. A rendszert többféle, kívülről származó, más, állami adatbázis rendszerekben már meglévő adatok befogadására készítettük fel, így az egyének képzettségére, munkáltatására, ill. munka nélküli helyzetére vonatkozóan is. A rendszerben erős hangsúly van az adott szakképzések egyéni és társadalmi hasznosulásán: milyen foglalkozásban, munkakörben dolgoznak a szakképesítést szerzett egyének.

A PÁLYAKÖVETÉSI RENDSZER JELENLEG SZIMULÁLT, TESZT ADATOKKAL VAN FELTÖLTVE.
A TESZT IDŐSZAK ZÁRÁSÁT NOVEMBER 15-ÉRE TERVEZZÜK.

Bővebben...
Felhívás a tartalomelemek kipróbálásához
2010. október 18. hétfő, 11:12

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet ÚMFT Programirodája felhívást ad ki TISZK-ek, szakképző iskolák számára. Olyan TISZK-eket, szakképző iskolákat keresünk, akik szívesen vállalják, hogy közreműködnek az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 2.2.1-08/1-2008-0002 „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” projekt keretében a „Tananyagfejlesztés” alprojekt munkájában.

Bővebben...
Felhívás minta-feladatsorok kipróbálásához
2010. október 13. szerda, 09:14

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet ÚMFT Programirodája felhívást ad ki TISZK-ek, szakképző iskolák, felnőttképzési intézmények számára. Olyan TISZK-eket, szakképző iskolákat és felnőttképzési intézményeket keresünk, akik szívesen vállalják, hogy közreműködnek az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 2.2.1-08/1-2008-0002 „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” projekt keretében a „Mérés-értékelés” alprojekt munkájában.

Bővebben...
NOVEMBERI MÓDSZERTANI FELKÉSZÍTÉSEK IDŐPONTJAI
2010. október 04. hétfő, 13:15

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) a TÁMOP 2.2.1 projekt Minőségbiztosítás alprojektjének keretében tavasszal, 16 alkalommal térítésmentes, regionális módszertani felkészítést tartott az Egységes Szakképzési Minőségirányítási Keretrendszer (ESZMK) alkalmazása céljából. A 2x1 napos felkészítések első részén az intézmények elsajátíthatták a meglévő minőségbiztosítási/minőségirányítási rendszereiknek az NSZFI TÁMOP 2.2.1 projektjében kidolgozott ESZMK-hoz való kapcsolódását. Több mint 1000 szak- és felnőttképző intézmény képviseltette magát, vállalva azt, hogy a projekt fejlesztési szakaszában aktívan közreműködik.

Bővebben...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 11