Felhívás vizsgaelnökök, szakértők számára, a szakmai vizsgák szakmai ellenőrzésére vonatkozó egynapos módszertani felkészítésben való részvételre
Nyomtatás Nyomtassa ki   E-mail Ajánlja ismerősének  

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet felhívást ad ki vizsgaelnöki, szakértői névjegyzékben szereplők számára.

Regionális és szakmacsoportos rendszerben olyan szakértők jelentkezését várjuk, akik szívesen vállalják, hogy közreműködnek az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program 2.2.1. „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” c. projekt (TÁMOP 2.2.1-08/1-2008-0002) keretében a Vizsgarendszer fejlesztése alprojekt munkájában.

Az alprojekt célja a vizsgaellenőrzési módszertan kidolgozásával, hogy a szak- és felnőttképzés rendszerében, a szakmai és vizsgakövetelményekben meghatározott kimeneti célok megvalósulása országosan egységes, és a kiadott bizonyítványban tanúsított kompetenciák megléte minden egyes vizsgázó esetében biztosított legyen.

A szakmai vizsgák szakmai ellenőrzésére vonatkozó egynapos módszertani felkészítés keretében a szakmai vizsga megszervezésére, lebonyolítására vonatkozó rendelkezésekben, valamint a szakmai és vizsgakövetelményekben foglaltak betartásának ellenőrzésére készítjük fel a szakértőket.

A felkészítés során szakértők maguk is részesei lehetnek egy új, a szakképzés eredményességét ellenőrző rendszer kialakításának és meghonosításának.


A regionális felkészítések várható időpontja: 2011. május 20-tól, június 20-ig

A felkészítések helyszíne: Miskolc, Debrecen, Szeged, Kaposvár, Győr, Veszprém és Budapest.


A regisztráció zárása: 2011. május 9.


A regisztráció nem jelent automatikus kiválasztást. A regisztrált szakértőket e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Kapcsolat:

Kálózi Erika alprojektvezető (+36-1) 477-5614; 06-20-416-6662
Kocsis Emília alprojekt koordinátor (+36-1) 477-5615, (+36-30) 371-6139Regisztráció lezárult!