Legfrissebb híreink
Bemutatjuk az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése alprojekt Szakmai-, Módszertani Kézikönyveit és Idegen nyelvi tananyagsegédleteit
2011. április 28. csütörtök, 15:02

A magyar szakképzés intézményei illetve szakmai tanáraik és szakoktatóik számára egyre inkább, fontos, hogy bekapcsolódjanak az EU szakképzési programjaiba. A szakképzésben is éles a verseny a tanulók megszerzéséért, így az iskolák törekszenek arra, hogy a tanulók számára európai színvonalú, piacképes képzést tudjanak nyújtani. Ennek egyik feltétele, hogy az oktatók rendelkezzenek szakmai idegen nyelvi kompetenciákkal, illetve közvetlen tapasztalatokkal az EU szakképző intézményeinek jó gyakorlatairól. Az elkészült módszertani anyagok és tananyagsegédletek mind a szakmai tanárok és szakoktatók, mind pedig a szakmai idegen nyelvet tanulók számára segítséget nyújtanak a tanításhoz illetve a tanuláshoz.

Bővebben...
Sikeres zárókonferencia – Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése
2010. december 03. péntek, 09:56

2010. október 27-én a TÁMOP 2.2.1 kiemelt projekt 7. Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése alprojektjének hazai és külföldi résztvevői zárókonferencia keretében értékelték a megvalósult fejlesztéseket.

Bővebben...