Jogi nyilatkozat
Nyomtatás Nyomtassa ki   Email Ajánlja ismerősének  

A TÁMOP - http://www.kepzesevolucioja.hu - honlapján (a továbbiakban: honlap) található információk a forrás megjelölésével használhatók fel.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (a továbbiakban: NSZFI) előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. törvény), a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény), a szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. törvény) megfelelő rendelkezéseinek. Az NSZFI engedélye nélkül - együtt és külön-külön is - tilos az oldalak bármely alkotóelemének online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel vagy bármilyen módon történő nyilvánossághoz közvetítés céljából.

Az NSZFI előzetes írásos engedélye nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt (nyilvánosság számára nem hozzáférhető, belső) adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei a nyilvánossághoz közvetítésre adott engedély esetén sem változtathatók meg, és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának felhasználási joga (különös tekintettel a fényképekre) az NSZFI-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét tartalomban (pl. dokumentumban) más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik, mely esetben annak megfelelően kel eljárni.

A fentiekben részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és/vagy büntetőjogi következményekkel járhat.

Az NSZFI szolgáltatásáról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online adatbázisokban. Az NSZFI fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett link ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze. A link elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat ugyanezen a címen, ha a levélben megadja nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.