Sokan vagyunk, akik ilyenkor Szigorú Újévi Fogadalmat - igen, így nagybetűvel - teszünk. Egy újévi fogadalom azonban nemcsak a rossz megváltoztatására, de egy önmagában pozitív dologra is irányulhat, például a tanulásra.
Feltétlenül érdemes olyan ismeretet, készséget kiválasztani, ami érdekel, és ami számunkra akár „hasznot is hozhat". Ez lehet ételkészítés (főzni tanulunk), akár kreatívabban eltöltött szabadidő (sakkozni, varrni, kötni tanulunk), de persze választhatunk olyan, minden szempontból előremutató dolgot is, mint egy idegen nyelv elsajátítása.


Honlapunkon bemutatjuk azokat az újévi fogadalmakat amelyek a 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon születtek, és benneteket is arra bíztatunk, hogy fogadjatok meg valamit!

nive-video_06


Ha eddig elszalasztottad, most itt a lehetőség, hogy újévi fogadalmat tegyél, és képezd magad!

nive-video_09


A lényeg, hogy olyasmit tanuljunk, amiben kedvünket leljük, és csak olyasmit vállaljunk, amit be is tudunk tartani. Mindemellett soha ne felejtsük el: amit megtanultunk, az a miénk, és az is marad.A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvény 3. § (1) bekezdés a.) pontja alapján a videó vagy hangfelvétel készítője a videó vagy hangfelvétel feltöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az - az NSZFI által történő beválogatást követően - a www.kepzesevolucioja.hu internetes honlapon megjelenjen, illetve közzétételre kerüljön.