Legfrissebb híreink
Javulás várható a szak- és felnőttképzés minőségében, hatékonyságában
2011. május 04. szerda, 14:47

Javulás várható a szak- és felnőttképzés minőségében, hatékonyságában - a 2011 tavaszán, a TÁMOP 2.2.1 projekt fejlesztési tevékenysége során végzett közvélemény-kutatásban részt vett több mint 900 fő szakértő véleménye alapján.
A 2011. március 4 - április 16-a között megvalósított eredménykommunikációs rendezvénysorozat apropóján a 9. Képzési kereslet növelése alprojekt megbízásából végzett kutatás témája a projekt szakmai visszhangja volt. A megbízott cég a problémát komplex módszertannal, kvantitatív önkitöltős online kérdőívvel és kvalitatív mélyinterjús kutatással vizsgálta a projektben részt vevő szakértők segítségével.

 

Bővebben...
Forintosítható tudás
2011. május 04. szerda, 14:28
Szakmák és mesterek országjárása

Március 4-én Miskolcon vette kezdetét az a rendezvénysorozat, amely az ország hét régiójának egy-egy nagyvárosában kereste fel a szakmai közönséget és az érdeklődő lakosságot. A miskolci, a pécsi, a szombathelyi, a szegedi, a debreceni és a székesfehérvári után az április 15-16-ai budapesti zárórendezvénnyel is elégedettek lehetnek a szervezők: több száz szakember jelent meg a szakmai konferenciákon és több mint 3000-en voltak, akik a bevásárlóközpontokban vettek részt a programokon.
Bővebben...
Sikeres a „Szakmák és mesterek” roadshow
2011. április 01. péntek, 09:33
Március 4-én Miskolcon vette kezdetét „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” elnevezésű uniós projekt eredményeit bemutató rendezvénysorozat. A miskolci, a pécsi, a szombathelyi és a szegedi rendezvénnyel elégedettek lehetnek a szervezők: többszáz szakember jelent meg a szakmai konferenciákon és közel 2000-en voltak, akik a bevásárlóközpontokban vettek részt a programokon.
Bővebben...
Szakmák és mesterek Szombathelyen
2011. március 23. szerda, 10:57

Március 18-án és 19-én a Savaria Plázában és a Tó Vendéglő nagytermében közel 500 fő részvételével a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet TÁMOP 2.2.1 A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése elnevezésű uniós projektje mutatta be a kétéves fejlesztés során elért eredményeit a hét helyszínen szervezett rendezvénysorozat harmadik állomásán.

Bővebben...
Tájékoztató kiadvány a hiányszakmákról
2011. január 27. csütörtök, 16:59

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet gondozásában ismét megjelent a regionális hiányszakmákat bemutató kiadvány, amely a 2011-2012-es tanévre vonatkozik. Az összeállítás célja, hogy a hetedik és nyolcadik osztályos tanulók, szüleik és a pedagógusok első kézből kaphassanak információt a helyi szakképzési lehetőségekről és hiányszakmákról.

 

Pályaválasztási és beiskolázási kiadvány szülőknek és tanulóknak 2011

 


<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 4