Eredmények
Már letölthetők a legújabb tartalomelemek
2010. március 29. hétfő, 15:41
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program 2.2.1-08/1-2008-0002 keretében „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” című kiemelt projekt 4. Tananyagfejlesztés alprojekt célja, olyan tartalomelem-fejlesztés az új Okj-ben található, iskolai rendszerben oktatható szakképesítésekre, melynek kiindulópontjai a modultérkép és a ténylegesen kiadott új központi programok. A fejlesztés az alap-, páros-többes modulokra, valamint néhány saját modulra irányul. A fejlesztés célindikátora 3000 darab tartalomelem.
Bővebben...
A meglévő szakképzési tankönyvi tartalmak jogszabály által biztosított átvételi lehetőségei
2010. március 29. hétfő, 09:48

A tanulmány célja, a tartalomelem fejlesztés szerzői jognak is megfelelő végrehajtása során alkalmazható tipikus megoldások, eljárások bemutatása, különös tekintettel a következőtémákra:

Bővebben...
A közelmúlt jelentősebb digitális fejlesztései a szakképzésben
2010. február 03. szerda, 12:52

A tanulmány célja, hogy bemutassa a közelmúlt jelentősebb digitális fejlesztéseit a szakképzésben. Részletesen kitér a „Sulinet Digitális Tudásbázis” (SDT) felépítésére, használatára, az itt megjelenő tananyagok különböző szempontok szerinti kategorizálására, valamint ezen tananyagok, feladatok adaptálási lehetőségeire a moduláris szakképzési szerkezet tartalomelem fejlesztésében.

Bővebben...